DAKPAN als ZONNEPANEEL

Deze pagina is niet zozeer bedoeld als een reclame-uiting of gesponsorde link, maar wel als mooiste alternatief voor zonnepanelen. Alle gangbare grote panelen ontsieren een woning, duur of goedkoper. Het visuele resultaat van ZEP mag er wat mij betreft zijn.
Onbetaalbaar, hoor ik u denken..en toch valt de prijs alles mee als je uitgaat van een prachtig nieuw dak en daarnaast ook nog een terugverdienmodel.
U kunt op de site heel simpel een berekening maken voor uw investering. Mijn tip luidt: is uw dak aan vervanging toe of gaat u binnenkort zonnepanelen aanschaffen, ..kijk dan ook op deze link
https://www.zep.solar/nl/home

 

ZEP is in 2013 opgericht door een groep Nederlandse ondernemers vanuit de overtuiging dat duurzaamheid ook mooi moet kunnen zijn. Tijdens hun werk in bouw- en installatiesector zagen ze hoe op grote schaal PV-panelen geplaatst werden. Zorgvuldig onder architectuur gebouwde woningen werden na het gereedkomen van het dak ontsierd met ondoordacht gepositioneerde zonnepanelen. Met de ZEP zonneceldakpan is dat probleem opgelost doordat ZEP nauwkeurig de posities op het dak kan bepalen. Sindsdien werken wij er iedere dag aan om de wereld om ons heen een stukje mooier te maken.